Cardano'nun Yaratıcısı Charles Hoskinson'dan ilginç iddia!

Mart 25, 2023

Cardano'nun Yaratıcısı Charles Hoskinson, ABD Hükümetinin Kriptoya Savaş Açtığını Söyledi, Sektör Liderlerini Adım Atmaya Çağırdı

Cardano (ADA), bilimsel araştırmalara dayalı bir şekilde geliştirilen ve ölçeklenebilir, güvenli ve sürdürülebilir bir akıllı sözleşme platformu sunmayı amaçlayan merkeziyetsiz bir blockchain projesidir. 

Cardano'nun kurucusu ve IOHK'nın CEO'su olan Charles Hoskinson, son zamanlarda ABD hükümetinin kripto para sektörüne yönelik düşmanca tutumunu eleştirdi ve sektör liderlerini birlik olmaya ve haklarını savunmaya çağırdı.

Hoskinson, Twitter'da yaptığı bir paylaşımda, ABD Senatosu'nun altyapı yasa tasarısında yer alan kripto para vergilendirme maddesinin "kriptoya savaş açmak" anlamına geldiğini söyledi. Hoskinson, bu maddenin kripto para endüstrisini baskı altına alacağını ve inovasyonu engelleyeceğini belirtti. 

Sektörün bu tehdide karşı sessiz kalmaması gerektiğini vurguladı.

Hoskinson, kripto para sektörünün büyük oyuncularının, özellikle de Coinbase, Kraken, Binance gibi borsaların, ABD Kongresi'ne baskı yapması ve kripto paraların faydalarını anlatması gerektiğini ifade etti. Hoskinson, ayrıca sektörün avukatlarla, lobicilerle ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapması ve hukuki yollara başvurması gerektiğini de ekledi.

Hoskinson, Cardano'nun da bu mücadelede yer alacağını ve kripto para sektörünün geleceği için çalışacağını sözlerine ekledi. Hoskinson, Cardano'nun öncü bir teknoloji olduğunu ve dünyayı daha iyi bir yer yapmak için çabaladığını belirtti.