Limewire token genel satış tarihi belli oldu!

Mart 15, 2023

 

Limewire Token Genel Satış Tarihi Belli Oldu!

LimeWire, NFT pazar yeri olarak yeniden doğmak üzere hazırlanırken yeni tokeni için özel bir satış gerçekleştirdi. Platform - bir zamanlar milyonlarca kişiye filmleri ve müzikleri yasa dışı olarak indirme imkanı sunan - 10.4 milyon dolar topladı. Kraken Ventures, Arrington Capital, Crypto.com Capital ve deadmau5 yatırımcılar arasındaydı.

LimeWire bu fonları ve kripto ve müzik endüstrisindeki güçlü bağlantıları ekibini büyütmek, ortaklıklar kurmak, sanatçılara destek olmak ve yüksek kaliteli içerikler oluşturmak için kullanacağını söylüyor.

LimeWire'in yeni eş-CEO'ları Paul ve Julian Zehetmayr geçtiğimiz ay CoinMarketRecap podcast'ine verdikleri röportajda "NFT'leri ana akım haline getirmek için daha iyi bir isim olamazdı" dediler. LimeWire'in "inanılmaz bir marka değeri ve harika bir takipçisi" olduğunu savundular.

LMWR tokeni sahipleri işlem ücretlerini azaltabilecek ve özel ayrıcalıklara erişebilecekler. İleride pazar yerinde hangi sanatçıların yer alacağına oy verme hakkına da sahip olacaklar.

LimeWire Token'in genel satış tarihi 15 Nisan 2023 olarak açıklandı. Satışa katılacak olanlar şimdiden bekleme listesine kaydolabilirler.